به گزارش موسیقی نو به نقل از روابط عمومی برنامه، کنسرت سالیانه هنرجویان باروک با نوازندگی ماندانا و ماریا غفاری همراه با هنرجویانشان شب گذشته، سوم اسفند در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
نخستین قطعه اجرایی توسط کوچکترین عضو گروه که شش ساله بود با تک نوازی سنتور و همراهی ماریا غفاری با ساز پیانو انجام شد که قطعه تولد به بهانه تولد هفده سالگی گروه باروک را نواخت.
قطعات اجرایی در این کنسرت از جواد معروفی. فانتزی ژیلا فانتزی شماره ۲، راپسدی اصفهان، ماهور چهارگاه رنگ اصفهان از انوشیروان روحانی، قطعه سراب، ای یار من، سلطان قلبها، سرنوشت از شهداد روحانی، رقص عذرا، لحظات شیرین، بر فراز آسمانها، پروانه، قطعه رفتی و در میان گلها از همایون خرم، شکار آهو، گلنسا، الهه ناز، ساقی، سیمین بری و … توسط ۲۰ هنر جوی دختر و پسر اجرا شد.
ماندانا غفاری مدرس پیانو درباره اجرای این کنسرت گفت: هر سال ما به شکل متفاوت و با یک تم خاص اجرای سالیانه برگزار می کنیم، قبلا موسیقی فیلم و موسیقی ایرانی، فولکلور و موسیقی انیمیشن اجرا کردیم و این دوره هم اجرای موسیقی کلاسیک ایرانی و از استادان بزرگ موسیقی ایران را داشتیم. برای نخستین بار دوپیانو را با هنرجویان روی صحنه بردیم و یک اجرای موسیقی ایرانی داشتیم و آثاری از اساتید انوشیروان روحانی، شهداد روحانی، جواد معروفی و همایون خرم را به صحنه بردیم.
وی همچنین گفت: رنج سنی گروه از کودک شش ساله تا بانوی چهل و اندی ساله است. نزدیک به شش ماه گروه تمرین کرد و همزمان با آموزش در کلاس، تمرینات اجرا هم داشتیم تا یک اجرای با کیفیت خوب و رسمی روی صحنه ببریم. تجربه سخت اما شیرینی بود اما در این هفده سال بیشتر اجراها در مجموعه خیریه محک برگزار شده و یک اجرا در خانه هنرمندان و سال گذشته هم در فرهنگسرای ارسباران داشتیم.
این اجرا ادای دینی به پیشکسوتان موسیقی اصیل ایرانی بود
همچنین ماریا غفاری نیز عنوان کرد که در این کنسرت توانایی دونوازی بچه ها را در ساز پیانو محک زدند و رپرتوار در درجه اول ارزش گذاری برای موسیقی اصیل ایرانی بود که اساتید بزرگی سالها برای آن زحمت کشیدهاند.
وی ادامه داد: چون ساز پیانو غربی بوده، اساتید زیادی در فرهنگ ایرانی تلاش کردند که کارهای تلفیقی در موسیقی ایجاد کنند، گلچینی که اینجا ارائه شد حق مطلب و نوعی ادای دین به این اساتید است که به نوعی فرهنگ سازی برای نوجوانان با موسیقی اصیل هم شد. ما هم تلاش می کنیم مردم را با موسیقی ایرانی آشتی دهیم.
وی در ادامه از حمایت اولیای هنرجوها برای اجرای این کنسرت گفت و اظهار کرد: برای اشاعه این فرهنگ نیاز به کمک داشتیم و داریم تا این مسیر توسط نوجوان ها که استعدادهای ما هستند، ادامه پیدا کند. چالش ها زیاد بود اما با یاری خود هنرجوها و خانواده هایشان تلاش کردیم بر آنها غلبه کنیم.
ماندانا و ماریا غفاری مدرسان این گروه در چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در دو بخش بانوان در فرهنگسرای نیاوران و دوپیانو با نوازدگی خودشان همراه آنسامبل آواز با ترانه های ایرانی در تالار رودکی شرکت داشتند که در بخش بانوان رتبه اول (جایزه مانا) را دریافت کردند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰