جلسه شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی برگزار شد

 

 

جلسه شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران برگزار و اعضای این شورا درباره زمان و مکان و خطوط اصلی این جشنواره به گفت‌وگو پرداختند.

به گزارش موسیقی نو به نقل از ایرنا از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جلسه شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی با حضور محمد اله‌یاری فومنی مدیرکل دفتر موسیقی، محمدعلی مرآتی دبیر جشنواره، احمد صدری، حمید عسکری و منصوره ثابت‌زاده اعضای شورای سیاستگذاری برگزار شد و اعضای این شورا درباره زمان و مکان برگزاری و همچنین خطوط اصلی پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی به گفت‌وگو پرداختند.

مدیرکل دفتر موسیقی در ابتدای این جلسه به بررسی جشنواره موسیقی نواحی در دوره های اخیر پرداخت و خواستار ارتقای کمی و کیفی جشنواره درشرایط پس از کرونا شد.

/

در ادامه محمدعلی مرآتی دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی نیز با اشاره به اینکه باید از مشکلات دوره‌های پیش درس بگیریم، پیشنهاد اضافه شدن یک روز به اجراهای جشنواره را مطرح کرد و گفت: ما سال گذشته به خاطر کرونا یک سری محدودیت‌ها برای اجراها داشتیم چون جان افراد برای ما اولویت داشت. امسال چنانچه محدودیت‌های کرونایی کمتر شود، می‌توانیم روزهای جشنواره را چهار روز درنظر بگیریم و مراسم اختتامیه را در یک روز دیگر برگزار کنیم.

وی درباره انتخاب عنوان مناسب برای این جشنواره اظهارداشت: همیشه دایه‌ای با عنوان ایران فرهنگی داشته‌ایم و حالا می‌توانیم آن را به یک سمبل تبدیل کنیم.

/

جلسه شورای سیاستگذاری پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی برگزار شد

/

مرآتی عنوان ایران فرهنگی؛ سنت‌های قومی و گفتمان‌های موسیقایی جهان اسلام را پیشنهاد داد که اعضای شورا در ادامه این جلسه درباره این عنوان به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی درباره زمان برگزاری جشنواره گفت: پیشنهادی که برای زمان برگزاری جشنواره داشتیم این بود که یک زمان‌بندی ثابت برای جشنواره بگذاریم اما با توجه به مناسبت‌های ماه‌های قمری که هر سال تغییر می‌کند، این امر امکان‌پذیر نیست. بازه زمانی ۱۰ روز آخر ماه آبان را در نظر گرفته‌ایم و باید برای تاریخ نهایی آن با مسئولان استان کرمان صحبت کنیم.

وی درباره محورهای این دوره از جشنواره اظهارداشت: این جشنواره قابلیت‌های گسترده‌ ای دارد و ما می‌خواهیم با دعوت از کشورهای همسایه، دوست و برادر، در یک ساز و کار علمی هنری این وحدت گفتمانی را به حضور و ظهور برسانیم. تنوع سنت‌های قومی بدون توجه به مرز سیاسی، گفتمان‌های موسیقایی جهان اسلام، طبقه‌بندی موسیقایی، رابطه‌ها و تأثیرات متقابل موسیقایی بین اقوام مختلف و عناصر موسیقایی مشترک، محورهای پیشنهادی این دوره از جشنواره موسیقی نواحی است.

در ادامه این جلسه سایر اعضای شورا به بیان دیدگاه‌های خود در ارتباط با این دوره از جشنواره پرداختند و گفت و گوهای بیشتر به جلسات آتی شورای سیاستگذاری موکول شد.

/